Fă click pentru mai multe produse.
Niciun produs găsit.
Arhive blog
Categorii blog
Ultimele recenzii
Nicio recenzie
Căutare în blog

Bitter cu noni 250ml

Postat în4 Months în urmă
Favorit0
Bitter cu noni 250ml

Poartă coroana regală a fructelor pentru că e un personaj plin de super puteri: puternic antioxidant, previne înmulţirea celulelor cancerigene, întăreşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte digestia, reglează glicemia, tensiunea arterială şi somnul, înlătură oboseala cronică şi menţine o stare de sănătate excelentă, e de aur pentru cei supuşi unui stres intens sau în cazurile de depresii. Ce mai, e un super tip care face tot ceea ce promite!

       De ce Bitterul Steaua Divină este un super produs? Pentru că am combinat puternicele acţiuni ale fructului de Noni cu experienţa pe care colectivul de medici din clinica noastră a dobândit-o în cei peste 10 ani de când realizăm unele dintre cele mai eficiente şi sigure produse naturiste din România. Aşa a apărut un super produs cu rezultate de calibru date de o reţetă inovatoare pentru care medicii noştri au ales cu atenţie 55 de plante medicinale dintre cele mai eficiente la nivel mondial.
Nu ne crede pe cuvânt. Cercetează!

       Compoziţie Bitter cu Noni şi 55 de plante:
Noni 5%, afin, anason, angelică, anghinare, bătrâniş, brusture, busuioc, chimen, cimbru de grădină, captalan, coada-calului, coada racului, coriandru, creţuşcă, dafin, echinacea, frasin, fenicul, gălbenele, ghinţură, iarbă-mare, iarba sfântului Ioan, ienupăr, isop, levănţică, lichen de piatră, lipicioasă, lumânărică, măceş, măslin, mentă, merişor, mesteacăn, nuc, păpădie, plop, roiniţă, salcie, salvie, schinel, scorţişoară, senna, smilax, splinuţă, stejar, soc, sovârf, sulfină, traista-ciobanului, trei fraţi pătaţi, trifoi roşu, troscot, ţintaură, unguraş, vâsc, alcool etilic alimentar, apă deionizată.

Mod de administrare
Intern: câte o linguriţă într-un pahar cu apă plată, cu 30 minute după masă. Pentru copii între 10 şi 14 ani se recomandă reducerea dozei la jumătate (½ linguriţă). Nu creează fenomene de dependenţă sau obişnuinţă, se poate administra în cure repetate.
Extern: aplicaţii locale, comprese, frecţii. Recomandăm aplicarea cremei de gălbenele înaintea compreselor, pentru protejarea pielii.
Produsul poate conţine particule de plantă în suspensie sau depuneri care nu constituie defect de calitate.

Proprietăţi:
• Excelent tonic şi revigorant, revitalizant, rege-nerant, reîntineritor şi armonizator
• Optimizează funcţiile organismului
• Creşte speranţa de viaţă
• Reduce şi limitează consecinţele negative ale contaminanţilor
• Ajută la dezvoltarea unui fizic şi psihic sănătos
• Ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Scrie o recenzie
Scrie un răspuns
Este necesară login pentru a posta o recenzie.

Meniu

Contul meu

Creează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare

Vă rugăm să creați un cont gratuit pentru a beneficia de wishlist-ul dumneavoastră.

Autentificare